3 tips för att skapa snygga pärmar

Det finns många goda anledningar till att förvara sina papper och viktiga dokument i en riktigt proper pärm. Här tänkte vi därför dela med oss av tre tips och råd som hjälper dig att skapa en snygg pärm!

 

Skapa en snygg pärm med dessa tips

Genom att förvara dina viktiga dokument i en proper pärm skänker du dem extra omtanke samtidigt som det kan skänka dig och kontoret en mer professionell utstrålning. Nedanför delar vi med oss av våra bästa tips och råd för att skapa en iögonfallande förvaringspärm:

 

1. Välj ett unikt format 

En av de främsta sakerna du kan göra för att skänka mer karaktär åt pärmen är att välja ett unikt format. Här fungerar det lika bra med ett större eller mindre format.

Vad som kan vara viktigt att tänka på är att det kan göra det lite mer omständligt att hitta papper, plastfickor och andra tillbehör som passar i pärmen. Är du villig att kompromissa om detta går det alldeles utmärkt att välja en pärm i ett unikt format.

 

2. Välj en färg som matchar er grafiska profil

Något annat du kan göra är att välja en omslagsfärg som matchar företagets grafiska profil. Snyggt, enkelt och effektfullt!

 

3. Gör pärmen personlig 

Förutom att färgsätta pärmen i en kulör som matchar företagets grafiska profil, kan det också vara en god idé att göra den personlig. Varför inte genom att komplettera med ett tryck av företagslogotypen?

 

Vill du ha ännu fler tips som hjälper dig att skapa snygga trycksaker?

Spana då in nedanstående artiklar från vår kunskapsbank:

 

Ta hjälp av Allduplo

Med mer än 40 års erfarenhet av allt inom tryckeri så kan vi på Allduplo hjälpa dig att profilera ditt företag på absolut bästa sätt. Vi lyssnar på dina önskemål och behov, samtidigt som vi även har möjlighet att komma med idéer om så önskas.

Kontakta oss