Inbjudningskort till student – tänk på detta

 

Studenten är en av de största händelserna i livet. Någonting som man bara får uppleva en endaste gång. Därför bör det såklart firas ordentligt tillsammans med nära och kära. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du skapar det perfekta inbjudningskortet till studenten!

 

Så skapar du det perfekta inbjudningskortet till studenten

Det finns en hel del saker som är viktiga att tänka på när man ska göra ett inbjudningskort. Nedanför har vi samlat våra bästa tips och råd som hjälper dig att skapa den perfekta inbjudan till studenten:

 

1. Tänk på valet av papper

Vad många inte tänker på är att valet av papper har en stor inverkan på hur inbjudningskortet uppfattas. Att lägga lite extra krut på ett tjockare papper, alternativt ett färgat papper, kommer göra att inbjudan sticker ut och förkroppsligar denna stora händelse!

 

2. Gör det personligt

Många väljer att pryda inbjudningskorten med en bild på den som ska ta studenten, alternativt med en rolig text om personen i fråga. Se till att göra det personligt och lyfta fram personen som ska firas!

 

3. Överväg efterbearbetningar

Något annat du kan göra för att få inbjudan att sticka ut är att förse kortet med någon form av efterbearbetning. Varför inte pryda en del av texten med guldfoliering? Det kommer säkerligen att sätta guldkant på inbjudningskortet!

 

4. Kom ihåg all information

Ett inbjudningskort ska inte enbart se snyggt ut. Det ska även ge all information som gästerna behöver inför firandet. Se därför till att inkludera datum, tid, plats och andra eventuella detaljer som är viktiga att veta inför den stora dagen!

 

5. Förbered filen  

För att inbjudan ska bli så som du tänkt dig är det viktigt att du förbereder filen och gör den tryckfärdig. Mer information om detta hittar du i vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör för att skapa en tryckfärdig PDF.

 

Ta hjälp av Allduplo 

Där har du det – en handfull saker som är viktiga för att skapa ett perfekt inbjudningskort till studenten.

Önskar du däremot hjälp med detta kan du med fördel vända dig till oss på Allduplo. Med över 40 års erfarenhet från tryckeribranschen kan vi erbjuda en passande lösning för dig som önskar en professionell design och högklassigt tryck. Vi skapar trycksaker efter dina behov!

Kontakta oss