Tackkort efter bröllop

 

Att skicka tackkort efter bröllopet är en vacker tradition som låter er visa uppskattning till gästerna för deras närvaro och gåvor på er speciella dag. Det är inte bara en gest av god etikett, utan också ett sätt att återigen dela den glädje och kärlek som präglade ert bröllop. Vi på Allduplo erbjuder en rad tjänster för att hjälpa dig att skapa personliga och minnesvärda tackkort. 

Design och material 

Våra designalternativ är många och varierade, för att du ska kunna hitta en stil som perfekt reflekterar ert bröllopstema och personlighet. Från klassiskt eleganta till moderna och lekfulla designs och teman, finns det något för varje smak. 

Kvaliteten på pappret och trycket är avgörande för det slutgiltiga intrycket. Vi använder endast högkvalitativa material som garanterar att era tackkort inte bara ser vackra ut, utan också känns lyxiga att ta i. 

Digitaltryck och effekttryck: Tekniker som gör skillnad 

I en värld där det personliga uttrycket blir allt viktigare, spelar valet av tryckteknik en avgörande roll för att skapa trycksaker som inte bara kommunicerar ett budskap, utan även lämnar ett bestående intryck. Digitaltryck och effekttryck är två framstående metoder som var och en erbjuder unika fördelar och möjligheter för att skräddarsy och förhöja dina tryckprojekt, inte minst när det gäller tillverkning av tackkort. 

 • Digitaltryck: Perfekt för små till medelstora upplagor, där varje kort kan anpassas för att inkludera gästens namn, vilket ger en extra personlig touch. 
 • Effekttryck: För att lägga till det där lilla extra, kan tekniker som prägling, foliering eller UV-lackering användas för att skapa en unik och minnesvärd känsla. 

Nästa steg: Skapa era personliga tackkort 

Att skapa ert perfekta tackkort behöver inte vara en komplicerad process. Här är några steg att börja med: 

 1. Inspiration: Samla idéer och inspiration som speglar er stil och ert bröllops tema. 
 2. Designval: Välj en design som passar er och era önskemål. Vi står redo att anpassa designen efter era behov. 
 3. Meddelande: Fundera på vad ni vill säga till era gäster och hur ni kan personalisera varje meddelande. 
 4. Konsultation: Kontakta oss för en personlig konsultation där vi tillsammans kan gå igenom era önskemål och våra möjligheter att förverkliga dem. 

Vad ska det stå i ett tackkort efter bröllop? 

Ett personligt meddelande gör stor skillnad. Det visar att du verkligen uppskattar den tid, omtanke och eventuella gåvor som mottagits från varje gäst. Även om det kan vara tidskrävande, rekommenderar vi att skriva ett personligt tack till varje gäst eller hushåll. 

Här är några punkter som kan ingå: 

 1. Personlig hälsning: Börja med att hälsa mottagaren vid namn för en personlig touch. 
 2. Tacksamhetsuttryck: Ett uppriktigt tack för att gästen deltog i ert bröllop och bidrog till att göra dagen speciell. 
 3. Specifik uppskattning: Om möjligt, nämn något specifikt som du uppskattade med just den gästens närvaro eller gåva. 
 4. Reflektion över dagen: Dela en kort reflektion eller ett speciellt minne från bröllopsdagen som gästen bidrog till. 
 5. Framtid och vänskap: Uttryck hopp om att dela fler minnesvärda stunder tillsammans i framtiden. 
 6. Avslutande hälsning: Avsluta med en varm hälsning och eventuellt era nya gemensamma efternamn, om så önskas. 

Kom ihåg att anpassa texten efter er relation till varje mottagare för att göra varje tackkort så personligt och meningsfullt som möjligt. 

Kontakta oss