Digitaltryck 2018-07-18T13:35:40+00:00

Digitaltryck

Är du i behov av snabba, flexibla, aktuella och ekonomiska trycksaker? Då kan digitaltryck vara rätt för dig!

Om du har en mindre upplaga, eller har något som måste fram snabbt, kan digitaltryck vara den bästa lösningen. Att man kan trycka mindre upplagor kan även göra varje trycksak unik och personligt anpassad. Utan att kostnaden behöver sticka iväg.

Lång erfarenhet av digitaltryck

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera trycksaker till både små och stora företag över hela Sverige. Sedan vi startade vår verksamhet i Stockholm har vi haft möjligheten att hjälpa företag inom de flesta branscher att förbättra sin kommunikation med hjälp av tryck.

Idag är vi ett grafiskt fullserviceföretag som har tillgång till den allra senaste grafiska tekniken. Under de senaste åren har exempelvis digitaltrycket mer och mer börjat komplettera den traditionella trycktekniken, offsettryck.

Anledningen till detta är just för att du har möjlighet att producera trycksaker i mindre upplagor, det går snabbt, samtidigt som det är väldigt ekonomiskt i jämförelse med många andra tryck.

Vad är digitaltryck?

Digitaltryck är en tryckmetod som till skillnad från andra metoder inte behöver använda några tryckplåtar. Istället är processen helt digital och förs över direkt från maskinen till materialet som trycket ska ske på.

Med anledning av detta så finns det också möjligheter att göra justeringar på trycket sent i processen, vilket inte är möjligt vid exempelvis offsettryck.

Stort utbud av trycksaker

Vilka typer av trycksaker kan man då beställa med digitaltryck? Det går exempelvis att beställa visitkort, affischer, flyers, skyltar, broschyrer, tidningar, förpackningar, etiketter och böcker bland mycket mer. Du har också möjlighet att välja mellan papper med olika gramvikter och finish som obestruket, bestruket eller transparent.

Om du fortfarande inte bestämt dig

Som du märker är möjligheterna med digitaltryck många. Ifall du fortfarande är osäker på vilket tryck som passar bäst för ig, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt digitaltryck och papper, beroende på vad ändamålet med trycket är. Kontakta oss även med din offertförfrågan.

Snabbt, flexibelt, aktuellt och ekonomiskt

Kontakta oss