Digitaltryck 2019-09-05T15:29:23+00:00

Digitaltryck

Är du i behov av snabba, flexibla, aktuella och ekonomiska trycksaker? Då kan digitaltryck vara rätt tryckteknik för dig!

Oavsett om du önskar att trycka ett mindre antal produkter, eller om du behöver din trycksak snabbt i handen, kan digitaltryck vara den bästa lösningen. Att man kan trycka mindre upplagor kan även göra varje trycksak unik och personligt anpassad. Utan att kostnaden behöver sticka iväg.

Lång erfarenhet av digitaltryck

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera trycksaker till både små och stora företag över hela Sverige. Sedan vi startade vår verksamhet i Stockholm har vi haft möjligheten att hjälpa företag inom de flesta branscher att förbättra sin kommunikation med hjälp av tryck.

Idag är vi ett grafiskt fullserviceföretag som har tillgång till den allra senaste grafiska tekniken. Under de senaste åren har exempelvis digitaltrycket mer och mer börjat komplettera den traditionella trycktekniken, offsettryck.

Anledningen till detta är just för att du har möjlighet att producera trycksaker i mindre upplagor, det går snabbt, samtidigt som det är väldigt ekonomiskt i jämförelse med många andra tryck.

Vad är digitaltryck?

Digitaltryck är en tryckmetod som till skillnad från andra metoder inte behöver använda några tryckplåtar. Istället är processen helt digital. Ditt tryck förs över direkt från en dator till din trycksak.

Med anledning av detta så finns det också möjligheter att justera trycket sent i processen, vilket inte är möjligt vid exempelvis offsettryck.

Stort utbud av trycksaker

Du kan välja att använda digitaltryck vid ett stort utbud av varierande trycksaker, stora som små. Allduplo erbjuder bland annat digitaltryck i form av:

  • Visitkort
  • Affischer
  • Flyers
  • Skyltar
  • Broschyrer
  • Tidningar
  • Förpackningar
  • Etiketter

Listade vi inte den trycksak som du letar efter? Hör av dig till oss så löser vi det.

Om du fortfarande inte bestämt dig

Som du märker är möjligheterna med digitaltryck många. Ifall du fortfarande är osäker på vilket tryck som passar bäst för dig, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt digitaltryck efter dina behöv.

Snabbt, flexibelt, aktuellt och ekonomiskt

Kontakta oss