Effekttryck 2019-09-05T15:17:50+00:00

Effekttryck

Vill du att dina trycksaker ska sticka ut från mängden med hjälp av effekttryck? Vi hjälper dig!

Experter på effekttryck

Allduplo har över 40 års erfarenhet av att leverera förstklassiga effekttryck till både små och stora företag. Vi är idag ett grafiskt fullserviceföretag som har tillgång till den allra modernaste grafiska tekniken. Det innebär att vi har den kunskapen som krävs för att skapa effektfulla trycksaker som sticker ut från mängden.

Vår engagerade personal hjälper gärna till med allt från design och layout av din trycksak till vilken effekt som får ditt budskap att sticka ut från mängden.

Stick ut med effekttryck

Med hjälp av ett effekttryck kan du enkelt ge din trycksak det där lilla extra. Oavsett om det handlar om ett bokomslag, reklamblad, årsredovisning, visitkort, förpackningar, mappar eller vilken produkt som helst. Ett effekttryck ger din trycksak det unika och exklusiva utseendet som krävs för att sticka ut från mängden.

Allduplo erbjuder bland annat effekttryck i form av:

  • Relief
  • Blindprägling
  • Foliering
  • UV-lack

Relieftryck

Vid relieftryck höjer vi upp den tryckta texten från den övriga pappersytan, vilket gör att texten verkligen sticker ut och skapar en 3D-känsla. Detta gör även att texten får en unik och tilltalande textur som känns med fingertoppen.

Blindprägling

Blindprägling fungerar på liknande sätt som relieftryck, med enda skillnaden att den tryckta texten sänks ned från pappersytan istället för att höjas upp. Kort och gott skapar du nivåskillnader på pappret, vilket ger ett unikt utseende.

Folieringstryck

Foliering kan användas på en mängd olika trycksaker och möjliggör stor variation. Med foliering får dina trycksaker ett tunt skikt av folie som går att få i många olika färger. Du kan exempelvis välja färger såsom guld eller silver, vilket ger dina trycksaker ett väldigt exklusivt utseende.

UV-lackering

UV-lackering ger dina trycksaker en unik och mycket exklusiv känsla, du väljer själv om resultatet ska bli ett matt eller blankt lack. Samtidigt som lackeringen ger din trycksak ett spännande utseende hjälper de även till att skydda mot smuts.

Fortfarande osäker?

Ifall du fortfarande är osäker på vilket effekttryck som passar bäst för dina behov, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt effekttryck efter dina önskemål.

Stick ut från mängden

Kontakta oss