Effekttryck 2017-10-10T16:15:55+00:00

Effekttryck

Vill du få dina trycksaker att sticka ut från mängden med hjälp av effekttryck? Vi hjälper dig!

Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera effekttryck till både små och stora företag. Vi är idag ett grafiskt fullserviceföretag som har tillgång till den allra modernaste grafiska tekniken. Inte nog med att vi har tillgång till den allra senaste tekniken så har vi också kunnig och engagerad personal som alltid vill kundernas bästa.

Idag har fyrfärgstryck blivit en populär metod som används på en mängd olika trycksaker. Fyrfärgstryck är ett bra och ekonomiskt alternativ, men om du vill få dina trycksaker att verkligen sticka ut från mängden, kan effekttryck vara ett bättre alternativ.

Effekttryck kan användas för att ge bokomslag, reklamblad, årsredovisningar, visitkort, förpackningar, mappar och en mängd andra trycksaker ett unikt och exklusivt utseende.  Vi erbjuder effekttryck i form av bland annat relief, blindprägling, foliering och UV-lack.

Med relieftryck höjer man den tryckta texten från den övriga pappersytan, vilket gör att texten verkligen sticker ut och skapar en 3D-känsla. Detta gör även att texten får en unik och tilltalande textur.

Blindprägling fungerar på liknande sätt som relieftryck, med enda skillnaden att den tryckta texten sänks från den övriga pappersytan istället för att höjas. Kort och gott skapar du nivåskillnader på pappret, vilket ger ett unikt utseende.

Foliering kan användas på en mängd olika trycksaker och möjliggör stor variation. Med foliering får dina trycksaker ett tunt skikt av folie som går att få i många olika färger. Du kan exempelvis välja färger såsom guld eller silver, vilket ger dina trycksaker ett väldigt exklusivt utseende.

Med hjälp av lackering kan du likt foliering ge dina trycksaker ett exklusivt utseende, men också ett skydd mot smuts.

Ifall du fortfarande är osäker på vilket effekttryck som passar bäst för dig, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt effekttryck och papper. Kontakta oss även med din offertförfrågan.

Stick ut från mängden

Kontakta oss