Inbjudningskort fest

 

Inbjudningskort till en fest är mycket mer än bara ett meddelande om datum och plats. De sätter tonen för evenemanget och är en första glimt av festens tema, stil och atmosfär. Ett välutformat inbjudningskort ger mottagaren en känsla av förväntan och spänning, och det är här vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig att skapa inbjudningskort som inte bara informerar utan också inspirerar och engagerar dina gäster. 

Anpassade inbjudningskort för varje festtillfälle 

Varje fest är unik och därför bör dess inbjudningskort spegla dess särskilda karaktär. Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllopsfest, jubileum eller företagsfest, kan vi skräddarsy inbjudningskorten för att passa just din tillställning. Vi erbjuder ett brett urval av designalternativ, från klassiska och eleganta till moderna och trendiga stilar. 

Bjud in till fest med stil och personlighet 

Dina inbjudningskort bör återspegla personligheten hos den som står som värd för festen samt festens tema. Vi hjälper dig att välja rätt färger, typsnitt och designelement som bäst representerar ditt evenemang och din personliga stil. 

Tema och stil 

Välj ett tema som genomsyrar hela festen, från dekorationer till inbjudningskort. Det kan vara allt från en vintageinspirerad trädgårdsfest till en modern cocktailkväll. Vi guidar dig genom processen att välja ett tema som passar ditt evenemang och hur du bäst integrerar detta tema i dina inbjudningskort. 

Detaljer som gör skillnad: Inbjudningskort som står ut 

Kvalitetspapper och unika trycktekniker kan tillföra det där lilla extra till dina inbjudningskort. Lägg till personliga detaljer som monogram, bilder, specialdesignade sigill eller handbundna band för att skapa inbjudningskort som verkligen står ut från mängden. 

Vad bör ett inbjudningskort innehålla? 

Ett inbjudningskort bör vara både välkomnande och funktionellt och bör inkludera följande information: 

 • Namn på värd/värdar 
 • Typ av fest 
 • Datum och tid 
 • Plats med tydlig adress 
 • OSA-information 
 • Eventuell specifik klädkod eller tema 

Allduplos designexpertis 

Med vår expertis inom design och tryckning kan vi hjälpa dig att skapa inbjudningskort som inte bara är informativa utan också verkliga konstverk. Vi använder oss av de senaste trenderna inom design och de bästa tryckteknikerna för att dina inbjudningskort ska bli perfekta.  

Vi erbjuder personlig service och anpassning för att se till att dina inbjudningskort blir precis som du föreställt dig. Vårt team är redo att vägleda dig genom varje steg i processen, från design till slutligt tryck. 

Andra trycksaker till festen 

Utöver att skapa unika och personliga inbjudningskort erbjuder vi en rad tjänster och produkter för att skapa en sammanhängande och inbjudande atmosfär, som matchar temat och stilen på dina inbjudningskort. Här är några exempel på hur vi kan hjälpa till: 

 • Bordsplaceringar och menykort 
 • Programblad för evenemanget 
 • Vägbeskrivningar och karta till evenemangsplatsen 
 • Vimplar och bordsdekorationer 
 • Personliga tackkort att skicka efter festen 
 • Specialdesignade etiketter för flaskor, burkar eller gåvopåsar 
 • Större dekorativa element som banners eller affischer 

Kontakta oss så hjälper vi dig 

Om du planerar en fest och vill skicka ut inbjudningskort som verkligen gör intryck, rekommenderar vi att du kontaktar oss på Allduplo för att diskutera dina idéer och behov. Låt oss tillsammans skapa inbjudningskort som dina gäster kommer att spara som minnen från en oförglömlig fest. 

Kontakta oss