5 tips för en lyckad inbjudan till kalas

 

En födelsedag är värd att firas. Och det ordentligt. Här tänkte vi därför dela med oss av en handfull tips och råd som hjälper dig att göra en lyckad inbjudan till ditt eller dina barns nästa kalas!

Att tänka på när du ska göra en kalasinbjudan

Det finns mycket att tänka på när man ska göra inbjudningskort till ett kalas. Nedanför har vi samlat våra bästa tips och råd för hur du lyckas med detta:

 

1. Välj en passande framsida

Det första som mottagaren ser är kortets framsida. Se därför till att det fångar mottagarens uppmärksamhet och får han eller hon att vilja kika närmare på innehållet. Något som är extra viktigt om det riskerar att hamna i en hel hög med post.

 

2. Inkludera humor

Humor är alltid ett vinnande koncept i inbjudningskort, vare sig det gäller kalas, studentfiranden eller någon annan tillställning.

 

3. Se till att all information finns med 

När man lägger mycket tid och energi på att få till en iögonfallande framsida och en humoristisk punchline, är det lätt hänt att man glömmer bort det mest essentiella. Kontrollera därför att du får med all information som när och var kalaset kommer att äga rum, om det finns några särskilda klädkoder eller annat som är viktigt att tänka på.

 

4. Välj en efterbearbetning för extra effekt

Om du vill ge din inbjudan det där lilla extra, kan du med fördel komplettera det med någon typ av efterbearbetning. Varför inte en guldfoliering där en del av texten pryds av guld?

 

5. Säkerställ att filen är tryckklar

Om du planerar att överlåta tryckningen till ett professionellt tryckeri, är det viktigt att filen du skickar är tryckklar. Mer information om detta hittar du i vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör för att skapa en tryckfärdig PDF.

 

Ta hjälp av Allduplo

Där har du det – en handfull saker som är viktiga för att skapa en perfekt inbjudan till ett kalas.

Önskar du däremot hjälp med detta kan du med fördel vända dig till oss på Allduplo. Med över 40 års erfarenhet från tryckeribranschen kan vi erbjuda en passande lösning för dig som önskar en professionell design och högklassigt tryck. Vi skapar trycksaker efter dina behov!

Kontakta oss