Trycksaker bröllop 2017-10-11T09:00:42+00:00

Trycksaker bröllop

Letar du efter trycksaker till ditt bröllop? Vi hjälper dig!

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera trycksaker till både företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste tekniken. Inte nog med att vi har tillgång till den senaste tekniken så har vi också kunnig och hjälpsam personal som alltid vill kundernas bästa.

Ett bröllop är något som de flesta bara upplever en gång i livet. De flesta vill därför att allting ska vara perfekt, så att hela upplevelsen blir oförglömlig för alla inblandade. Under ett bröllop finns det bland annat mycket information som ska förmedlas till gästerna. Genom att tillverka högkvalitativa trycksaker med ett genomgående tema skapar ni ett enhetligt och oförglömligt intryck.

Vi hjälper gärna till att tillverka inbjudningar, vigselprogram, placeringskort, sånghäften och andra trycksaker till er speciella dag. Kanske har du själv några idéer och skisser på hur dessa material ska se ut, eller också vill du få vägledning. Oavsett hur dina behov ser ut så hjälper vi dig. Vi har möjlighet att hjälpa er med både idé, design och produktion om så önskas.

Tveka inte på att höra av er till oss ifall ni har några frågor eller önskar en offert.

Kontakta oss