Trycka folder 2017-10-11T08:49:23+00:00

Trycka folder

Behöver du trycka upp en billig folder? Vi hjälper dig!

Allduplo har över 40 års erfarenhet och har genom åren producerat trycksaker till både små och stora företag i hela Sverige. Vi är ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den senaste grafiska tekniken. Förutom att vi har tillgång till den senaste tekniken har vi även kunnig och hjälpsam personal som alltid vill kundernas bästa.

En folder kan vara väldigt hjälpsam för att presentera ditt företag, era produkter, tjänster eller tillfälliga erbjudanden på exempelvis mässor eller andra liknande evenemang.

Det som gör foldrar så unika är att de kan ha väldigt många format, papper och färger. Du har alltså många möjligheter att skapa en unik och tilltalande folder som reflekterar ert budskap. Kanske har du redan en färdig idé eller också vill du få vägledning. Vi hjälper dig gärna med både idé och design om så önskas.

Vi på Allduplo är flexibla och hjälper dig att producera foldrar i såväl små som stora upplagor. Alla våra foldrar håller en hög kvalitet och går att få i olika format, papperstyper och färger.

Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Kontakta oss