Dags att skicka student inbjudningar

 

Studenten är en riktig milstolpe i livet och många vill fira stunden med både släkt och vänner. För att så många som möjligt ska komma är det viktigt att skicka ut inbjudningar till firandet av studenten. Det går såklart att skicka inbjudan på många olika sätt, men att skicka tryckta student inbjudningar speglar verkligen storheten i dagen. Det är en formell dag som förtjänar det allra bästa.

Vi på Allduplo kan hjälpa dig med dina student inbjudningar. Vi har mycket lång erfarenhet av att trycka upp inbjudningar och vet vad som krävs för att de ska bli bra.

 

Skapa en egen design

Genom att skapa student inbjudningar med en egen design påbörjar ni firandet av studenten redan när ni skapar er design. Att gå igenom gamla bilder på personen som ska ta studenten kommer att väcka många minnen, men också ge ett pirr inför den kommande stora dagen.

Dessutom kommer de inbjudna gästerna troligtvis bli ännu lite gladare när inbjudan är personlig, som den blir när ni designar era egna kort. Ett inbjudningskort till något så stort som studenten är det många som väljer att spara på. Därför kan det vara kul att lägga ner lite extra energi på just designen.

Vi hjälper dig gärna med att trycka upp student inbjudningar du själv har designat. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kunskap om tryckta inbjudningar kan vi också hjälpa dig med guidning. Exempelvis kan vi svara på frågor om vilket format på bilder som gör sig bäst i tryck.

 

Ta extern hjälp för designen

Om du tycker det känns alldeles för svårt och tidskrävande att skapa en egen design kan vi hjälpa dig även med det. Men du kan också anlita extern hjälp för själva designen på inbjudan och sedan låta oss tycka upp den. Kontakta oss om du känner dig osäker på hur du ska gå tillväga.

 

Se till att få med all viktig information

Designen på inbjudan är förstås viktig. Men det allra viktigaste är förstås att all väsentlig information faktiskt finns med på inbjudan. Precis som när du bjuder in till vilket slags kalas som helst bör inbjudan inte lämna mottagaren fundersam.

 

Information som bör finnas med på studentinbjudningar

  • Vem det är som tar studenten.
  • Datum och klockslag för firandet.
  • Plats för festen.
  • Är det någon särskild klädkod som gäller?
  • Kommer det att bjudas på mat?
  • Gäller inbjudan alla som bor på adressen den är skickad till?
  • När och var ska man senast svara om man kommer eller inte?

Även om det är mycket information som ska få plats är det viktigt att försöka hålla det så kort som möjligt. Annars kan det kännas som för mycket text att läsa och det är lätt att mottagaren missar viktig information.

 

Var ute i god tid

Det är många som tar studenten samma dag. Därför är det viktigt att du får iväg din inbjudan i god tid, så att folk inte hinner boka in sig på annat eller på någon annans firande. Tänk på att det tar ett tag för oss att trycka inbjudningarna och sedan ska du förmodligen även posta iväg dem, vilket också tar ett tag för dem att komma fram.

Kontakta oss