Storformatstryck 2017-10-10T16:14:23+00:00

Storformatstryck

Behöver du storformatstryck? Då har du kommit helt rätt!

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att leverera storformatstryck åt både små och stora företag, men även till privatpersoner. Vi arbetar ständigt för att möta kundens förväntningar och erbjuder en mängd olika tekniker för att producera tryck i storformat. Vår kunniga personal ser till att vi använder den teknik som passar bäst för just dina behov.

Tack vare att vi ständigt investerar i teknisk utrustning har vi möjlighet att leverera storformatstryck i form av bland annat affischer, vepor, rollups, skyltar, texter och mässväggar. Alla våra storformatstryck är av högsta kvalitet och vi har även möjlighet att hjälpa dig med både idé och design. Självklart kan vi även producera storformatstryck som kan användas både inom- och utomhus.

Våra affischer finns i en mängd olika storlekar och kan exempelvis användas för att marknadsföra ditt företag eller ett tillfälligt erbjudande i butiker. Vill du använda affischerna utomhus kan de med fördel placeras i en gatupratare eller affischram.

Vepor är ett utmärkt alternativ för att marknadsföra ditt företag eller ett tillfälligt erbjudande på ett unikt och iögonfallande sätt. Vi har möjlighet att tillverka vepor för både inomhus- och utomhusbruk.

För dig som ofta ställer ut på mässor eller andra liknande event kan en rollup vara ett bra alternativ. Med en rollupp får du en portabel lösning som dessutom är mycket iögonfallande. Ett annat populärt användningsområde för rollups är hotellreceptioner och företagsreceptioner, där de används för att välkomna besökare.

Är du fortfarande osäker på vilket storformatstryck som passar för dig? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Trots att vårt tryckeri finns placerat i Stockholm så har vi genom åren producerat mängder av storformatstryck till kunder i hela Sverige. Kontakta oss för en offertförfrågan redan idag.

När du vill synas ordentligt

Kontakta oss