Offsettryck 2018-07-18T13:39:12+00:00

Offsettryck

Är du i behov av trycksaker i större upplagor? Då kan offsettryck vara rätt för dig!

Offset-tryck är överlägset om du ska ha en trycksak med en lite större upplaga. Kvaliteten blir bättre och man kan få ner styckkostnaden. Naturligtvis väljer vi, i samråd med dig, den teknik som passar bäst för den aktuella produktionen.

Lång erfarenhet av tryck 

På Allduplo har vi över 40 års erfarenhet av att producera högkvalitativa trycksaker med hjälp av offsettryck, men även andra trycktekniker. Ända sedan start har vi haft möjligheten att hjälp både små och stora företag inom alla typer av branscher att förbättra sin visuella kommunikation med hjälp av tryck.

Idag har vi utvecklats till ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste trycktekniken, vilket innebär att vi har möjlighet att tillverka stort som smått. Inte nog med detta så har vi också kunnig och lösningsorienterad personal som alltid vill kundernas bästa.

Offsettryck vs digitaltryck

Många som kontaktar oss på Allduplo är nyfikna på att veta skillnaderna mellan offset- och digitaltryck, samt vilken metod som passar för deras behov.

Fördelarna med offsettryck

  • Marknadens absolut bästa tryckmetod när det kommer till kvalité.
  • Kan användas på en mängd olika trycksaker som är tillverkade av papper, trä, läder eller metall.
  • Billigare styckpris vid större upplagor.

Fördelarna med digitaltryck

  • Billigare uppstartskostnad, vilket är bättre vid mindre upplagor.
  • Snabba leveranstider.
  • Ändringar kan göras sent i processen.

Fortfarande osäker?

Ifall du fortfarande är osäker på vilken typ av tryck som passar bäst för dina behov, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår kunniga och trevliga personal hjälper dig gärna att hitta rätt tryck för dina behov. Kontakta oss även med din offertförfrågan.

Offsettryck, tekniken för riktiga trycksaker

Kontakta oss