Mässvägg med tryck 2017-10-11T08:30:55+00:00

Mässvägg med tryck

Letar du efter en mässvägg med tryck? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera mässväggar med tryck till både små och stora företag. Vi är ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste tekniken. Förutom att vi har tillgång till den senaste tekniken så har vi också kunnig och hjälpsam personal som alltid vill kundens bästa.

Mässväggar med tryck gör det enkelt att förmedla ditt budskap på mässor, konferenser eller andra liknande event. Många gånger är väggarna det första besökarna ser innan de bestämmer sig ifall det ska stanna upp hos dig eller gå vidare till en annan utställare. Därför är det viktigt att du har en iögonfallande och unik mässvägg som gör att besökarna vill stanna till och integrera med er.

Väggarna kan exempelvis förmedla din företagslogotyp, ett tillfälligt erbjudande, en ny produkt eller en kombination av olika budskap. Det allra bästa är kombinera både text, bild och grafik.

Utöver detta ger mässväggar dessutom ett professionellt intryck och skapar en trevlig miljö både för dig och besökare.

Hos oss hittar du mässväggar i olika storlekar och prisklasser, vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar för just dina behov och din budget. Våra mässväggar med tryck håller högsta kvalitet och du har själv möjlighet att designa ditt eget tryck. Ifall du har idétorka så hjälper vi dig gärna med både idé och design.

Trots att vårt tryckeri finns i Stockholm så har vi genom åren producerat mässväggar med tryck åt företag i hela Sverige. Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du har några frågor eller för en offertförfrågan.

Kontakta oss