3 anledningar att skaffa företagsflaggor

När det kommer till tryck- och reklamsaker finns det en mängd olika alternativ att investera i. Allt ifrån små broschyrer till pampiga fasadskyltar. I denna artikel tänkte vi däremot fokusera på företagsflaggor och dess fördelar!

 

Innehåll 

 • Olika typer av företagsflaggor
 • Material och tryck
 • Skapa din egen flagga med Allduplo

 

Olika typer av företagsflaggor

När det kommer till reklamflaggor finns det en mängd olika modeller att välja mellan. Nedan berättar vi mer om några av de allra vanligaste:

 • Stora flaggor (till flaggstänger)
 • Kioskflaggor
 • Lyktstolpsvepor
 • Handflaggor
 • Beachflaggor

Stora flaggor (till flaggstänger)

Om du äger en fysisk butik och har en flaggstång på ägorna, rekommenderar vi dig varmt att investera i en stor flagga som kan hängas i stången. På så sätt gör du det enklare för dina kunder att hitta till butiken samtidigt som ditt varumärke exponeras för hundra- eller tusentals förbipasserande.

Denna typ av trycksak är minst sagt effektiv för att göra ett tjusigt och seriöst intryck samtidigt som det resulterar i mycket god marknadsföring.

Kioskflaggor

Om du å andra sidan äger en mindre butik som en kiosk eller liknande, kan det istället vara relevant att investera i en kioskflagga. Trots att den inte resulterar i samma goda exponering som ovanstående modell, ger den ändå besökare ett trevligt och seriöst intryck av din verksamhet.

Lyktstolpsvepor 

Vill du också ha stora flaggor men saknar en flaggstång, kan du istället investera i ett par lyktstolpsvepor. Likt de större modellerna resulterar dessa vepor i god exponering för ditt varumärke, samtidigt som det ger ett professionellt intryck av verksamheten.

Handflaggor

Om du däremot planerar att delta på en mässa eller något annat liknande evenemang, rekommenderar vi dig istället att investera i små handflaggor. Dessa kan med enkelhet delas ut till deltagarna, vilka sedan sprider ditt varumärke åt dig genom att gå runt med flaggorna under dagen.

Ett både smart och kostnadseffektivt sätt att exponera ditt varumärke för potentiella kunder under särskilda evenemang. De kan också placeras i butiker för att få samma effekt ute på stan.

Beachflaggor

Sist men inte minst vill vi passa på att rekommendera beachflaggor, vilka också lämpar sig utmärkt att använda vid mässor och evenemang, men även utanför företagslokalerna. Dessa flaggor kan förses med antingen er företagslogotyp eller ett aktuellt erbjudande – valmöjligheterna är många!

Sammanfattningsvis

Som du märker finns det en mängd olika företagsflaggor och fördelarna med dessa är många. Nedan följer tre anledningar att investera i dessa härliga trycksaker:

 • De ger stora valmöjligheter – Både när det kommer till modell, material och tryck.
 • De ger god exponering – Flaggor är en av de effektivaste reklamsakerna för att sprida ditt varumärke.
 • De är kostnadseffektiva – De flesta flaggor förutom handflaggorna håller i många år, vilket gör de väldigt kostnadseffektiva över tid.

Material och tryck

När det kommer till flaggor finns det, som nämnts ovan, en mängd olika alternativ. Både när det kommer till material och tryck. Vanliga material på flaggor är exempelvis:

 • Marinpolyester
 • Fasadpolyester
 • Vävd polyester
 • PVC-frontlit
 • Papper (handflaggor)

Trycket sker med modern tryckteknik, vilket ger god färgåtergivning som håller i många år framöver. Förse din flagga med er logotyp, ett välkomstmeddelande eller också ett aktuellt erbjudande för att skapa ett trevligt och professionellt intryck!

Skapa din egen flagga med Allduplo

Om du vill skapa din alldeles egna flagga, kan du med fördel ta hjälp av oss på Allduplo. Vi har över 40 års erfarenhet av att leverera storformatstryck åt såväl små som stora organisationer.

Vi arbetar ständigt för att möta kundens förväntningar och erbjuder en mängd olika tekniker för att producera tryck i storformat. Vår kunniga personal ser till att vi använder den teknik som passar bäst för just dina behov.

Kontakta oss