Öka exponeringen med hjälp av en fasadskylt

 

Det finns många sätt som du kan öka exponeringen av ditt varumärke och se till att folk hittar till ditt företag. Ett av de effektivaste och mest kraftfulla är däremot genom en fasadskylt. Vi tänkte därför berätta mer hur du kan använda denna typ av skylt för ditt företag!

Innehåll 

  • Fasadskyltar – för effektfull exponering
  • Tips för att lyckas med skyltningen
  • Ta hjälp av Allduplo

Fasadskyltar – för effektfull exponering

Genom att skaffa en modern och elegant fasadskylt får du effektfullt exponering av ditt företag. Du ger såväl bekanta som icke-bekanta konsumenter ett bestående första intryck samtidigt som synbarheten är maximal. Med andra ord ett bra sätt att låta omgivningen veta vem som verkar i byggnaden.

Fördelarna med fasadskyltar är minst sagt många. Det är också därför som de i stor utsträckning används av framgångsrika företag. Framgångsrika företag som ser värdet av att kunna skapa ett starkt första intryck, öka sin synlighet och förmedla sitt budskap på effektivt sätt.

Det finns mycket du kan göra för att lyckas förmedla ditt budskap och även göra omgivningen medvetna om vilken typ av verksamhet som företaget bedriver. Företag som har ett gediget miljöarbete kan exempelvis integrera grönska och andra naturliga element för att förmedla just detta.

På samma sätt kan man arbeta med andra element för att framhäva en känsla av lyx eller elegans. Ja, skyltar av denna typ är ett minst sagt effektivt sätt att skapa ett starkt första intryck hos förbipasserande, öka varumärkeskännedomen och förmedla sitt budskap på ett effektivt sätt.

Tips för att lyckas med skyltningen

För att lyckas få den effekt du önskar av skyltningen, finns det en rad olika faktorer som du bör tänka på. Först och främst bör du fundera på placeringen – vart på fasaden ska skylten placeras?

När du väl har fått klarhet i detta, gäller det att börja fundera på skyltens storlek och material. Vilket såklart påverkas av den kreativa processen – d.v.s. att kartlägga vad det är som man vill förmedla.

Är det viktigast att stärka varumärkeskännedomen eller vill man också förmedla ytterligare budskap. Exempelvis ett gediget miljöarbete eller känsla av elegans och lyx? Alla dessa faktorer kan nämligen påverka skyltens material och utformning.

Ta hjälp av Allduplo

Om du letar efter en leverantör som kan hjälpa dig med dina trycksaker kan du med fördel höra av dig till oss på Allduplo. Med över 40 års erfarenhet ser vi till att skapa förstklassiga trycksaker efter dina behov!

Bland mycket annat arbetar vi med storformatstryck för utomhusbruk. Vår kunniga personal ser till att vi använder den teknik som passar bäst för just dina behov.

Kontakta oss