Bokbindning 2019-09-05T15:20:11+00:00

Bokbindning

Vill du få professionell hjälp med din kommande bokbindning? Då har du kommit helt rätt!

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av bokbindning och kan hjälpa dig med en mängd olika bokbinderiarbeten som wire-o-bindning, falsning, limbindning och klamring. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med den bästa lösningen.

Lång erfarenhet av bokbindning

Som nämnts tidigare har vi på Allduplo över 40 års erfarenhet av bokbindning, men också produktion av trycksaker. Ända sedan vi startade vår verksamhet i Stockholm har vi haft möjligheten att arbeta med både små och stora företag över hela landet.

Idag har vi utvecklats till ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste tekniken. Det innebär att vi kan hjälpa dig i hela bokbindningsprocessen från start till slut – allt du behöver är ett innehåll, resten sköter vi.

Vår kunniga och lösningsorienterade personal hjälper gärna till med allt från att hitta rätt papperskvalitet, utveckla bokens layout och design till att välja den bästa bindningsmetoden efter dina behov och önskemål.

Vi hjälper dig välja rätt bindningsmetod

Beroende på hur dina behov ser ut behöver du också olika typer av bindningar:

  • Wire-o-bindning
  • Falsning
  • Limbindning
  • Klamring

Wire-o-bindning 

Ifall du behöver sammanställa årsredovisningar, rapporter, presentationer eller andra liknande material, kan du med fördel använda dig utav wire-o-bindning.

Falsning 

Ifall du behöver ta fram en folder eller broschyrer till mässor eller andra liknande evenemang, kan falsning vara rätt för dig.

Limbindning

Om du vill tillverka professionella pocketböcker kan limbindning vara rätt teknik för dig.

Klamring 

Denna typ av bindningsmetod lämpar sig likt wire-o-bindningen utmärkt att använda om du behöver sammanställa rapporter, årsredovisningar eller andra liknande material.

Fortfarande osäker?

Ifall du fortfarande är osäker på vilken typ av bindning som passar bäst för dina behov, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt bindning beroende på vad ändamålet är.

Bokbindning som möter dina behov

Kontakta oss