Bokbindning 2018-07-18T13:32:57+00:00

Bokbindning

Är du i behov av bokbindning? Då har du kommit helt rätt!

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av bokbindning och kan hjälpa dig med en mängd olika bokbinderiarbeten som wire-o-bindning, falsning, limbindning och klamring.

Lång erfarenhet av bokbindning

Som nämnts tidigare har vi på Allduplo över 40 års erfarenhet av bokbindning, men också produktion av trycksaker. Ända sedan vi startade vår verksamhet i Stockholm har vi haft möjligheten att arbeta med både små och stora företag över hela landet.

Idag har vi utvecklats till ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste tekniken. Inte nog med detta så har vi också kunnig och lösningsorienterad personal som alltid vill kundernas bästa.

Rätt bindning 

Beroende på hur dina behov ser ut behöver du också olika typer av bindningar:

Wire-o-bindning – Ifall du behöver sammanställa årsredovisningar, rapporter, presentationer eller andra liknande material, kan du med fördel använda dig utav wire-o-bindning.

Falsning – Ifall du behöver ta fram en folder eller broschyrer till mässor eller andra liknande evenemang, kan falsning vara rätt för dig.

Limbindning – Om du vill tillverka professionella pocketböcker kan limbindning vara rätt teknik för dig.

Klamring – Denna typ av bindningsmetod lämpar sig likt wire-o-bindningen utmärkt att använda om du behöver sammanställa rapporter, årsredovisningar eller andra liknande material.

Fortfarande osäker?

Ifall du fortfarande är osäker på vilken typ av bindning som passar bäst för dina behov, tveka inte på att höra av dig till oss. Vår kunniga personal hjälper dig att välja rätt bindning beroende på vad ändamålet är. Kontakta oss även med din

Vi har det i huset

Kontakta oss