Banderoller Stockholm 2017-10-11T08:41:20+00:00

Banderoller Stockholm

Letar du efter billiga banderoller i Stockholm? Då har du kommit helt rätt!

Banderoller är ett väldigt bra och prisvärt sätt att få ditt företag att synas. Banderoller kan användas både utomhus på fasader eller inomhus på exempelvis mässor. Vanligtvis monteras de med hjälp av kederband eller öljetter.

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera högkvalitativa banderoller till både små och stora företag. Vårt tryckeri finns i Stockholm men vi har kunder i hela Sverige.

Hos oss kan du välja mellan banderoller av slitstark och vädertålig duk eller mesh. Det som gör meshduken unik är att den har små lufthål som minskar luftmotståndet ifall den hänger utomhus, vilket i sin tur minskar eventuellt slitage.

Tack vare att vi ständigt investerar i ny teknik har vi möjlighet att producera högkvalitativa banderoller som effektivt förmedlar ert budskap. Utöver detta har vi även kunnig och engagerad personal som alltid vill kundernas bästa och gärna guidar dig igenom de olika alternativen som finns.

När du anlitar oss så kan du dessutom välja om du vill designa din banderoll själv eller överlämna både idé och design till oss.

Tveka inte att höra av dig till oss ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Kontakta oss