Åhörarkopior 2017-10-11T08:58:30+00:00

Åhörarkopior

Behöver du åhörarkopior? Vi hjälper dig!

Vi på Allduplo har över 40 års erfarenhet av att producera åhörarkopior till både små och stora företag. Vi är ett grafiskt fullserviceföretag med tillgång till den allra senaste grafiska tekniken. Inte nog med att vi har tillgång till den senaste tekniken så har vi också oerhört kunnig och engagerad personal som alltid vill kundernas bästa.

Ifall ert företag ska bjuda in kunder, hålla i kurser eller seminarier, kan ni med fördel dela ut åhörarkopior. I åhörarkopiorna kan ni exempelvis skriva ut de bilder som finns med i en eventuell presentation, samt talanteckningar eller en disposition. Fördelen med detta är att åskådarna kan följa presentationen på ett bättre sätt, samt spara kopiorna ifall de kan vara bra att använda i framtiden.

Du kanske redan har en idé om hur du vill att era åhörarkopior ska se ut, eller kanske har du idétorka och hellre vill få hjälp med både idé och design. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi möjlighet att hjälpa dig med både idé, design och produktion av åhörarkopior.

Vår kunniga personal hjälper dig att skapa en tilltalande layout efter konstens alla regler. Självklart personifierar vi den även åhörarkopiorna med er företagslogotyp för att skapa ett professionellt intryck. Vi hjälper dig även att bestämma vilken typ av papper och utskriftsmetod som passar bäst för ändamålet. Digitaltryck är exempelvis både en snabb, flexibel och ekonomisk lösning.

Trots att vårt tryckeri finns placerat i Stockholm, har vi genom åren producerat och levererat mängder av trycksaker till företag i hela Sverige. Hör av dig till med en offertförfrågan redan idag!

Kontakta oss