3 tips när du ska beställa trycksaker till bröllop

 

Ett bröllop är en stor upplevelse som man kommer komma ihåg hela livet. Det finns miljoner sätt att ha sitt bröllop på, och säkerligen sitter du på lika många idéer. Vi på Allduplo erbjuder trycksaker till din stora dag – allt från bröllopskort till sånghäften till namnskyltar.

Bröllopskort

Ett bröllopskort är något du kanske vill lägga lite extra kärlek och tid på. Vi har många års erfarenhet av att designa personliga och unika bröllopskort. Det finns många som vill hålla kortet simpelt medan vissa vill ha ett mer spektakulära kort. Det finns möjlighet att välja bilder, olika typsnitt och färgkombinationer.

Ett bröllopskort ska förmedla ett budskap och det ska vara tydligt. Oftast vill du även ha med ett datum och plats som gästerna snabbt ska notera. Något som är viktigt för oss är att du som kund känner att ditt kort är personligt och unikt och lever upp till den bild du hade i huvudet. Vi vill också ge dig ett kort i högsta kvalité med de rätta färgerna och den rätta känslan.

Namnskyltar och vigselprogram

Under ett bröllop är det mycket information som ska förmedlas till dina gäster. Det kan vara information som du inte tänker på men för att skapa ett komplett bröllop så krävs det mycket planering. Vi har erfarenhet av detta och trycker både namnskyltar och vigselprogram!

Här är vi noga med att skapa en helhetsbild och om du önskar följa samma tema och design genom alla trycksaker. Vi vill möta dina önskemål om detaljer och ge dig den bästa kvalitén!

Har du egna skisser och idéer?

V är öppna och nyfikna på att möta dina egna designer och idéer. Kontakta oss så kan vi tillsammans bolla idéer och komma fram med den optimala lösningen. Vi försäkrar dig om att du får dina tryck i den bästa kvalitén och högsta upplösning.

Om du vill addera bilder använder vi oss av högupplösande skrivare som ger ett resultat i toppskick. Har du några frågor eller funderingar kring design, produktion eller idéer så vi redo att besvara dina frågor.

Kontakta oss