Vi hjälper dig att trycka böcker!

 

Har du precis skrivit klart din första bok och vill att din dröm ska landa i dina händer? Vill du ta nästa steg och trycka din egen bok? Då kan vi hjälpa dig! Vi har många års erfarenhet av att trycka allt från visitkort till större projekt som böcker. Vi garanterar dig ett resultat med hög kvalité och vi är redo att möta dina önskningar och tankar!

Vi har många års erfarenhet

Med många års erfarenhet av att trycka allt från tidningar, visitkort, reklamaffischer och skyltar så kan vi hjälpa dig att trycka din bok. Vi har tillgång till den allra senaste grafiska tekniken, vilket innebär att vi garanterat kan tillgodose dina behov. Det spelar ingen roll om du vill ha en avskalad bok eller en bok med en livlig design – vi ordnar det!

Digitaltryck

Med digitaltryck kan du smidigt och enkelt trycka din bok och slutsumman blir inte onödigt hög. Du kan även trycka din bok i större och mindre format. Digitaltryck är en tryckmetod som inte är beroende av några tryckplåtar. Processen sker helt digitalt vilket innebär att du kan skicka över allt via datorn. Denna process är smidig och även mer miljövänlig. Detta innebär också att du kan ändra saker när processen redan är påbörjad vilket kan underlätta för dig.

Att tänka på när du ska trycka en bok

När du ska trycka en bok är det viktigt att du prioriterar kvalitén på boken. När du har lagt ner mycket tid och energi på ett projekt vill du inte att det faller på en låg kvalité. Vi garanterar dig en toppkvalité som kommer ge din bok alla möjligheter i världen att nå ut till allmänheten.

Om du känner den minsta osäkerhet kring hur du vill ha din bok – tveka inte att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig med idéer och design. Vi har en kunnig och erfaren personal som kan hjälpa dig genom hela processen!

Kontakta oss