Tryck på plast – gå mot strömmen

Det finns en mängd olika tryckmetoder att använda, samt en mängd olika trycksaker som kan förses med önskat motiv. Ett material som många däremot förbiser är plast. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du kan använda tryck på plast för att skapa unika alster.

Innehåll 

  • Fördelar med tryck på plast
  • Olika trycksaker av plast
  • Ta hjälp av Allduplo

Fördelar med tryck på plast

För att genomföra tryck på plast använder man sig av screentryck som metodik. En välprövad tryckmetod som bland annat ger detaljrika motiv, god färgåtergivning samt stor kontroll.

Att använda sig av trycksaker av plast kan ha många fördelar. Till dessa hör bland annat att de är väldigt hållbara, har en lång livslängd, samt resulterar i någonting som sticker ut från mängden.

Olika trycksaker av plast

Det finns en mängd olika trycksaker som är tillverkade av plast och som kan användas för att skapa alster som sticker ut ur mängden. Till dessa hör bland annat:

  • Pins
  • Visitkort
  • Banderoller
  • Namnskyltar
  • Kontorsvaror

Pins – Pins kan med fördel förses med er företagslogotyp eller också ett positivt budskap för att delas ut på mässor.

Visitkort – Många visitkort ser exakt likadana ut. De har samma layout och är tillverkade av papper. Även om de fortfarande fyller sin funktion, kan du med fördel använda dig av visitkort i plast för att skapa ett bestående intryck.

Banderoller – För att nå ut med ditt budskap utomhus, kan du med fördel använda dig av en banderoll av högkvalitativ PVC.

Namnskyltar – Vid vissa evenemang som mässor, kan det vara fördelaktigt att trycka upp snygga namnskyltar. Varför inte tillverka robusta skyltar av plast?

Kontorsvaror – Att branda kontorsvaror som pennor, mappar och anteckningsböcker är ett perfekt sätt att förmedla ett professionellt intryck av verksamheten.

Ta hjälp av Allduplo

Om du är i behov av screentryck på plast, kan du med fördel ta hjälp av oss på Allduplo. Med över 40 års erfarenhet från tryckeribranschen har vi sett och gjort det mesta. För oss är ingen utmaning för stor eller för liten.

Vi arbetar ständigt för att möta kundens förväntningar och erbjuder en mängd olika tekniker för att producera tryck i storformat. Vår kunniga personal ser till att vi använder den teknik som passar bäst för just dina behov.

Kontakta oss