Placeringskort bröllop

 

När det kommer till bröllop vet vi hur viktig varje detalj är, inte minst placeringskorten. Dessa små, men betydelsefulla, detaljer är en viktig del av er stora dag. Hur skapar man de perfekta plaeringskorten som både imponerar och välkomnar gästerna? Vi ger er svaren!  

Placeringskort med personlig touch  

Varje bröllop är unikt och det ska era placeringskort också vara. Med Allduplos avancerade tekniker inom digitaltryck och layout & design, kan vi skapa skräddarsydda placeringskort som speglar er personliga stil och bröllopstema. Välj bland en mängd format, papperstyper och designelement för att få fram just er vision. 

Designmöjligheter utan gränser  

Oavsett om ni föredrar en klassisk, modern, eller lekfull stil, kan vi hjälpa er att förverkliga era drömmar. Våra designers arbetar tätt ihop med er för att fånga essensen av er kärlekshistoria. Låt oss skapa placeringskort som blir minnesvärda och unika för just ert bröllop. 

Förslag på passande teman:  

  • Blommor och växter: Använd motiv av gröna växter och blommor för att skapa en naturinspirerad känsla. Perfekt för bröllop med en lantlig eller trädgårdsinspirerad stil. 
  • Klassisk romantik: Traditionella motiv som rosor, klassiska typsnitt och eleganta ramar för en tidlöst romantisk känsla. 
  • Vintage: Kombinera gammaldags skrift med romantiska illustrationer, såsom spets och bleka pastellfärger, för en tidlös charm. 
  • Marint tema: Maritima element som ankare, rep och navigationskartor passar väl för ett bröllop vid havet eller för ett par som älskar sjölivet. 
  • Modernt och stilrent: Rena linjer, enkel text och en monokrom färgpalett för en modern och stilren känsla. 
  • Bohemisk Flärd: Använd färgglada mönster, etniska influenser och handgjorda detaljer för en avslappnad och konstnärlig atmosfär. 
  • Rustik charm: Element som rått trä, grovt papper och naturliga texturer skapar en varm och välkomnande känsla, perfekt för lantliga bröllop. 
  • Glamour: Glittrande detaljer och metalliska färger för en känsla av lyx och festlighet, lämpligt för ett kvällsbröllop med glamourtema. 

Alla teman kan anpassas för att reflektera brudparets personliga stil och bidra till bröllopets övergripande bröllopstema.  

Kvalitet som gör intryck  

På Allduplo, använder vi endast det bästa inom papper och tryckteknik. Vårt effekttryck och offsettryck säkerställer att varje placeringskort blir ett litet konstverk. Med vår expertis inom bokbindning och storformatstryck, kan vi även erbjuda koordinerade menyer, program och annat tryckt material som kompletterar era placeringskort och förhöjer bröllopsupplevelsen. 

Hållbarhet och Ansvar På Allduplo är vi stolta över vårt engagemang för hållbarhet. Vi använder miljövänliga material och processer i vår produktion, vilket innebär att ni kan känna er stolta över era miljövänliga placeringskort. Era gäster kommer inte bara att uppskatta skönheten i designen, utan även ert ansvarstagande för miljön. 

Snabba leveranser 

Vi leverera högkvalitativa placeringskort med snabba leveranstider. Oavsett hur stort eller litet ert bröllop är, kan vi möta era behov med professionalism, expertis och effektivitet. 

Varför Allduplo? 

På Allduplo tror vi på ett nära samarbete med våra kunder. Från det första designförslaget till den slutgiltiga produkten, är vi med er hela vägen. Vårt team är här för att se till att varje aspekt av era placeringskort blir precis som ni önskar. Låt oss tillsammans skapa placeringskort som förgyller ert bröllop och lämnar bestående intryck. Kontakta oss för mer information eller skicka en offertförfrågan så hjälper vi er! 

Kontakta oss