Att tänka på vid valet av kioskflaggor

 

Som företag vill man synas så mycket som möjligt. Det kan handla om en skylt eller varför inte en flagga. En kioskflagga, även kallat fasadflagga, är en klok investering för hela företaget som kommer maximera chansen till att synas och lyckas. Det finns en mängd olika flaggor att välja mellan och vilken typ av flagga som passar bäst beror helt på situation och vilket typ av budskap flaggan ska stå för.

Vi på Allduplo har många års erfarenhet av digitala tryck och erbjuder en mängd olika typer av flaggor. Är du och ditt företag en mindre verksamhet så kan det rätta valet vara en kioskflagga.

I denna text kommer vi presentera vad vi på Allduplo erbjuder och varför det är viktigt att välja rätt typ av flagga.

 

Vad erbjuder vi på Allduplo?

Som tidigare nämnts erbjuder vi på Allduplo en rad olika typer av flaggor. I vårt sortiment hittar du bland annat stora flaggor, kioskflaggor och handflaggor. Vi är redo att möta våra kunders önskningar och idéer!

 

Valet av flagga – kioskflagga

Det är viktigt att välja rätt flagga. Ska flaggan hängas upp utanför ett pampigt hus så ger det ingen effekt om flaggan är för liten medan om flaggan ska användas utanför ett mindre hus ser det märkligt ut om flaggan är alldeles för stor.

Om du och ditt företag är mindre så rekommenderar vi starkt att kolla närmare på alternativet kioskflagga. Det kan handla om att ni driver en lite mindre butik eller en kiosk.

 

Vad kommer en kioskflagga göra för intryck på kunden?  

Om din butik har en liten flagga i entrén kommer det påverka mer än vad du kan tro. Genom att använda sig av en kioskflagga kommer detta ge ett mer seriöst och professionellt intryck. Med hjälp av en mindre flagga kan man även informera om exempelvis öppettider, visa upp en logga eller informera om annan relevant information. Dessutom bidrar en flagga till en trevlig och inbjudande känsla för kunder.

 

Ta hjälp av oss på Allduplo

Vi på Allduplo har många års erfarenhet och garanterar alla våra kunder ett resultat av högsta kvalité. Vi jobbar med den senaste tekniken och våra flaggor kommer ge ett professionellt och snyggt intryck.

Kontakta oss