Så skapar du ett personligt inbjudningskort

 

Ett inbjudningskort ska vara roligt, personligt och väcka intresse. Detta eftersom den ska bjuda in till en speciell händelse som gästerna ska minnas och känna gemenskap kring. Att lyckas med detta kan vara lättare sagt än gjort. Därför tänkte vi dela med oss av våra bästa tips samt berätta mer om hur vi på Allduplo kan bistå med hjälp. 

Saker att tänka på

Som tidigare nämnts ska ett inbjudningskort vara roligt, personligt och väcka intresse. Det ska även säga något om dig och vad det handlar om för slags inbjudan. Det kan vara allt från kalas, dop eller bröllop och beroende på vilken tillställning det handlar om måste inbjudningskortet anpassas.

 

Lägg fram ett förslag

Det första du bör göra är att skissa upp ett inbjudningskort så som du vill ha det. Vill du ha ett kort med mycket färger, ett kort med bilder eller ett stilrent kort?

I vilken storlek vill du att kortet ska vara? Vad ska det stå på kortet och i vilken storlek och typsnitt ska texten vara? Det finns oändligt med olika designs på inbjudningskort – det är bara din egen fantasi som sätter stopp!

Tänk även över vilken typ av tillställning inbjudningskortet är menat till. Vad skulle passa bra i sammanhanget?

Har du en tydlig plan på hur inbjudningskortet ska vara uppbyggt kommer det vara lättare att sätta det i praktiken.

 

Design och kvalité

Vi på Allduplo har många års erfarenhet av att designa och trycka kort. När du ska skicka ut ett inbjudningskort tillför det mycket om du använder dig av bra material som håller en hög kvalité.

Detta kommer tillföra en helt annan känsla till kortet och dina gäster kommer känna sig speciella och uppskattade. Material är kanske inget du tänker på i första hand men gör mer än vad du kan tänka dig.

När det kommer till design av kortet så kan vi hjälpa till. Vill du ha en stor eller liten bild? Vart ska texten vara placerad? Vilka färgkombinationer passar ihop? Ta kontakt med oss så kan vi bolla tankar och idéer och komma fram till den perfekta designen som möter dina tankar och önskemål.

 

Variabeltryck

Vi på Allduplo använder oss av variabeltryck. Detta är effektivt när du vill anpassa

trycket på enskilda trycksaker. Det innebär att varje exemplar får en unik och personlig design.

Tveka inte att höra av dig till oss på Allduplo om du vill veta mer eller önskar hjälp med ditt inbjudningskort. Vi möter dina tankar och idéer och, tillsammans med dig, lägger vi upp ett förslag. Det finns många olika detaljer att se över och vi garanterar dig ett kort som kommer kännas personligt, snyggt och högkvalitativt.

Kontakta oss