Grafiskt tryck från Allduplo

Vi på Allduplo har många års erfarenhet av allt från namnskyltar till större planscher. Är du intresserad av grafiskt tryck kan vi hjälpa dig. Vi är redo att möta alla våra kunder och bollar gärna tankar och idéer. Vårt mål är att leverera högkvalitativa trycksaker som kommer ge ett professionellt och snyggt intryck på kunder.

 

Vad innebär grafiskt tryck?

Ett grafiskt tryck kan antingen handla om industriell produktion eller konsthantverk. Grafik kan benämnas som konsttryck och kan handla om en bild som konstnären själv har skapat eller en reproduktion av ett verk i ett annat medium. Detta kan göras i olika typer av trycktekniker.

 

Digitaltryck – en populär teknik  

Vi på Allduplo har tillgång till den senaste grafiska tekniken och något som har blivit allt mer populärt är digitaltryck. Detta för att du som kund har många olika valmöjligheter. Du kan exempelvis välja trycksaker i olika storlekar, det går snabbt och smidigt och det är även mycket ekonomiskt.

 

Vad innebär digitaltryck?

Digitaltryck är en metod som inte är behov av några tryckplåtar, vilket många andra metoder är. Processen sker helt och hållet digitalt vilket betyder att trycksaken förs över direkt från datorn till din trycksak. Detta betyder även att du har möjlighet att ändra saker långt in i processen, vilket är en enorm fördel.

 

Hur kan du använda digitaltryck?

Vi på Allduplo erbjuder användning av digitaltryck på flera olika saker. Digitaltryck kan ske i form av visitkort, flyers, namnskyltar, skyltar och mycket annat.

 

Ta hjälp av oss på Allduplo

Som du kan höra är det ett smidigt och effektivt sätt att trycka grafiskt tryck på. Känner du dig osäker eller har du några frågor – tveka inte att kontakta oss på Allduplo. Vi har många års erfarenhet och har en kunnig personal som är redo att hjälpa dig.

Kontakta oss