Fina bröllopsinbjudningar

 

Behöver du hjälp med att trycka upp bröllopsinbjudningar inför den stora dagen? Vi på Allduplo hjälper gärna till. Med vår erfarenhet av tryck kan du känna dig trygg med att bröllopsinbjudningarna håller hög kvalitet och ger en bra försmak av hur själva festen kommer att vara.

 

Tryck din egen design för bröllopsinbjudningar

Vi hjälper dig att trycka dina egna bröllopsinbjudningar oavsett om du själv designat dem eller om du anlitat extern hjälp. Tillsammans kan vi komma fram till en unik design och tryck för den perfekta inbjudan till just ditt bröllop. Just en personlig inbjudan är viktigt för många då en bröllopsinbjudan vill avslöja något både om paret som ska gifta sig och om hur själva festligheterna kommer att utspela sig. Därför väljer många att lägga ner extra tid på design och utformning samt valt i tryck och material.

 

Information som bör finnas med

Vilken information är då viktig att ha med på en bröllopsinbjudan? Det beror på lite hur festligheterna ska gå till och om inbjudan gäller för bara vigseln eller både vigsel och festen efteråt. Viktiga saker att alltid ha med är enligt oss:

 

  • Viktiga datum och tid. Tid för själva vigseln, festen, och senaste dagen att O.S.A måste finnas med.
  • Plats och gärna enkel vägbeskrivning om det inte är en välkänd plats.
  • Klädsel. Oavsett om det är strikt klädkod eller valfri klädsel bör det stå tydligt på inbjudan.
  • Vilka får komma? Är barn, husdjur eller en +1 välkommen?
  • Namn och gärna bild. Att skriva ut namn på brudparet är en självklarhet men specificera gärna vem inbjudan riktar sig till också.

 

Personligare ton med ett foto

Huruvida man vill ha ett foto med på bröllopsinbjudan väljer man såklart själv. För en extra vacker bröllopsinbjudan med personlig touch rekommenderar vi att ha med ett foto. Vissa väljer ett smakfullt porträtt taget just för tillfället och andra väljer ett lekfullare foto från ett roligt tillfälle. Vad som passar bäst beror helt på inbjudans övriga utformning, tillfället och såklart brudparet själva.

Att ha ett foto på bröllopsinbjudan ses för många som mer inbjudande och det blir dessutom en roligare sak att ställa fram, hänga upp på kylskåpet eller liknande. Lite som ett tackkort men i förtid.

 

Var ute i god tid

Det finns inget värre i bröllopssammanhang än att inte respektera tiden. Ni som håller på att planera ett bröllop har säkert redan märkt hur viktig tiden är i alla avseenden. Det ska bokas lokal, klänning, smink, fotograf och allt därtill som ska hinnas med. Samtidigt vill du att alla inbjudna gäster ska kunna komma just det datumet och då är det viktigt att få ut inbjudningarna i tid!

Mellan 3 – 6 månader i förväg bör inbjudningarna skickas ut. Vanligt är att skicka ut ett ”save the date”-kort först där gästerna bara blir informerade om att ett bröllop kommer att ske och vilket datum. Den formella inbjudan kan då komma lite senare utan risk för att någon har hunnit boka upp sig på andra saker först.

 

Allduplo hjälper till med bröllopsinbjudan

Om du har frågor om bröllopsinbjudan eller vill veta mer om hur vi kan trycka dem så tveka inte på att kontakta oss. Bröllopsinbjudningar, tackkort och placeringskort hjälper vi dig med när du än behöver det.

 

Kontakta oss