Dekaler till företag – för enkel och mångsidig kommunikation

 

Det finns otaliga sätt som man som företag kan kommunicera med sina kunder. Här tänkte vi fokusera på en av dem – dekaler. Vi tar dels upp några av de vanligaste förekommande dekalerna och berättar även mer om varför de erbjuder en så enkel, effektiv och flexibel lösning!

 

Olika typer av dekaler

Det finns en mängd olika typer av dekaler på marknaden. Allt ifrån mindre etiketter till stora golvdekaler. Vi hade därför tänkt börja med att ta upp några av de vanligast förekommande dekalerna:

 

Små dekaler för broschyrer och liknande

Många företag använder sig av små dekaler på bland annat broschyrer och giveaways. Här kan de exempelvis användas för att snabbt och smidigt branda produkten i fråga, men också för att förmedla ett särskilt erbjudande eller kontaktuppgifter.

 

Medelstora dekaler för bilar och andra fordon

Det är däremot inte på broschyrer och gåvor som dekaler används. De är också vanligt förekommande på exempelvis bilar och andra typer av fordon. Exempelvis för att öka varumärkeskännedomen.

 

Stora dekaler för golv och skyltfönster 

Inom retail är dekaler vanligt förekommande. De kan exempelvis användas för att kommunicera ett erbjudande i ett skyltfönster, men också för att guida besökarna rätt i butiken med hjälp av golvdekaler.

 

Fördelar med dekaler

Det finns många goda anledningar till varför ditt företag bör jobba mer med dekaler. En av de största fördelarna med dekaler är nämligen att de är så pass mångsidiga. De går att få i en mängd olika storlekar och kan dessutom klistras fast på de flesta typer av ytor. Därutöver kan de skräddarsys med valfri form, färg och text!

 

Det blir inte mycket enklare, effektivare eller mångsidigare än så.

 

Ta hjälp av Allduplo

Vi hoppas att du nu har bättre koll på några av de vanligaste förekommande dekalerna samt vilka fördelar det finns med att använda dessa typer av trycksaker. Om du själv vill trycka upp dekaler till ditt företag, kan du med fördel vända dig till oss på Allduplo.

Med över 40 års erfarenhet från tryckeribranschen kan vi erbjuda en passande lösning för dig som värdesätter professionell design och högklassigt tryck. Vi skapar trycksaker efter dina behov och hjälper dig i den utsträckning som önskas, oavsett om du endast önskar hjälp med själva tryckningen eller också vill ha hjälp under designprocessen. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Kontakta oss